www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Markide lõikes > Chevrolet Caprice Classic 1988


Omanik: Fire5L. Auto lisatud: 10.03.2019 11:31. Viimati muudetud: 10.03.2019 11:31 tagasi

 Auto üldandmed

Mark: Chevrolet
Mudel: Caprice Classic
Aasta: 1988
Kütus: Bensiin
Mootor: 4.3
Käigukast: Th700
Võimsus: 2 hp (1 kW)
Pöördemoment: lb-ft ( Nm)
Veerandmiil:
Asukoht:

 Pildid - täissuuruses pildi vaatamiseks kliki pildil

ees ggg gggg

 Auto kirjeldus

Ss kui oled ametlikult teine registreeritud omanik 93000 miili dokumenteeritud läbisöiduga 88 aasta sedaan Capricele ja ainus põhjus miks üldse ostsid masina on paberitesse kantud kuni 2300kg kaaluva ja 2.42m laia käru vedamiseks mõeldud konks.Nüüd peab miski pisikse 60ndate SMV või samalaadse värdproportsioonides haagissuvila taha otsima. Või miski sama generatsiooni STW Caprice käruks tegema. Tellitud uuena sama omaniku poolt kellelt mina ta ostsin, makk originaalis eurosagedustel ja kõik elektrilised lisad mis võimalik. Originaalvärvi all ja roosteaukudeta. Üv läbis veatult. Üks mönus fullsize bone stock box Chevy survivor.

Negatiivse poole pealt on kerel lakk pleekinud ja mõnes kohas lakk maas, lae riie terve aga tahab kohati vähe rippuda, kroom kõik tuhmunud ja vajab pesu+poleeri ning sama käib terve auto kohta, 4.3 V6 mootor, järsult gaasi andes puterdab(viimati tangiti 2017 aasta mais, kütus vb vana vöi kondents paagis, õhufilter/küünlad/juhtmed/jagaja kaas vigu võib olla üks või mitu) , aku plaat näitab rooste alget, aknad kõik 4 elektriga aga käivad aeglaselt ja eks kõik vajab puhastamist/ülekäimist, olemas mootori soojendus ja soojapuhur salongis 220v pealt aga pistik toodud läbi esivöre mis mind häirib jne. All on 235/75 rehvid mangelsitel aga rövedate plast hubidega mis prügisse lendavad. Käiguvahetus hoob roolil käitub vähe lõdvalt ehk ss igaks juhuks üle käia kuna kastikal on väga konkreetne see valits. Keemilise sisepesu loomulikult ära tegema et punane plüüs läigiks nagu uus jne.
Tuled nii ees ja taga korralikud, punased suunad loomulikult taga, ees külgedele lisatud minisuunad mis võib nüüd kus masin 31 aastat vana rahus prügisse visata. Tagatiibadel mõlemal pool antennikohad ja eks tuleb midagi stiilset sinna pista. Ees ninal olev logo terve ja alles, pagasiluuk avaneb lektriliselt ja laheda liigutusega vötmest, köik ukse kleepsud tehasest loetavad ja terved ning pagasnikus kõik nagu tehasest tuli.

Olemas on mul komplektne 2polt 305kone+th200r4 88a autolt mis 95ndal külje pealt vastu seina kinni veokaga söideti aga patt oleks vast seda niigi hästi säilinud survivorit lõhkuma hakata.

Kellel midagi head sellisele pakkuda ss kirjutage.