www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Dodge Durango SLT 2000


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (1) tagasi

 Dodge Durango SLT 2000

 Omanik: Raakan

Ootus ärevus 27.12.2007
Sai lõpuks endagi poisipõlve unistus realiseeritud, sõber USA- st otsis kolm nädalat mustangi või camarot, sooviks oli sportauto. Lõpuks andis alla ja ütles,et korraliku isenditbpole seal vist olemas:), seega leppisime kokku jeebi pihta, selleks saigi Durango.
Ärevus on sees, kuna olen lugenud usaraua inimeste pettumusi kui auto lõpuks käes ja selgub, et polegi päris see, mis arvasid ostvat.
Minu Durango leiti Oregonist ja sõbra jutu järgi väga viis auto, ise on seal maha sõitnud sellega 2000 miili vist ja väidab, et tip top korras, elame näeme, millega tuleb rinda pista. Oleks tore kui Durango omanikud natuke aitaks ja ütleks, kuda nemad rahul on ja mis on tüüpvead.


Auto jõudiski lõpuks Eestisse, peale pikki tolli kollitamisi,mis polnud üldse väiksed, sai treilale ja koju. Autol oli roolivõimuõli jugama pand ja mootori tuli põles. Käike ei vaheta ja vända simmer laseb kenasti läbi. Kesklukul on päevad ja palju muud pisi hädasid. Momendil auto sõbra juures tulede ümber ehitamisel ja õlilekete hävitamisel. Käigu vahetus ilmselt õli ja filtri vahetuse taga kinni. Loodan, et peale vahetust kõik korras. Selgus ka, et tegemist ainult tagaveolise masinaga :( . Elame üle .


Selgus tõsiasi, et õlivahetus kastis ei morjenda autot. Käigukast ütles lepingu üles. Nüüd siis ootab remonti.

Käigukast seest täitsa põlenud, nüüd vahetatud ja õhuandur ning pingutus rullikud vahetada siis juba äkki korralik sõidu riist.

Nüüd küpseb juba plaan auto kollaseks värvida ja mustad veljed ning muud detailid mustaks teha. Sõltub majanduslikust seisust.


Värvimise plaan jääb paraku katki, küll aga lisatud bi-xenonid ning rihmad, rullid, termostaat, veepump, radikas,õlid -filtrid. Uus signa distants käivitamisega ning uued kesklukud samuti pandud. Sildade osad 100% välja vahetatud.Jääb veel muusika ja telekad ning disaini elemente väljapoole. Sai küünlad (plaatina) ja juhtmedki uued külge pandud. Nüüd kiirendus päris korralik. Uued suveks valuveljed ja suvekummid sai soetatud ning talveks uued Matadori roomikud.
Teler, võim, subfoofer, kõik uued kõlarid paigaldatud, nagu päris.
Vahetatud ka roolilatt. Nüüd auto ideaalses korras, oleks aeg hakata näppima uut, kui keegi sooviks USA bussivastu vahetada anna teada. Alates 96 a ja võib olla ka vigasid küljes.

Durango tänaseks teenimas uut peremeest ja usun, et heades kätes. Sain oma meheliku/poisiliku(palavalt armastatud abikaasa väitel poisilik) unistuse bussi . Tegemist siis Ford Econoline 4,6 Triton bussiga ning Eestile ka juba ring peal, käitus ääretult kenasti, Varsti ka pildid ja päevik.