www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Jeep Willys Pickup Truck 1956


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Jeep Willys Pickup Truck 1956

 Omanik: canter

Veninud algus 23.03.2010
2007 aasta pikad pimedad õhtud kujunesid tõenäoliselt sisutihedateks, so projektiga sai alustatud alles nüüd - aastal 2010 ja sedagi hea sõbra Reijo eestvõttel. Reijo nimelt arvas, et kitarrimängu kõrvalt oleks lahe taastada üks projekt mis mul ka talle kohe pakkuda oli. Kuna selle auto puhul langes originaalitaastamine ära, arvasime, et võiks proovida istutada kere mõne uuema auto alusvankrile. Mugavam sõita kui autol ketaspidurid ja rool võimuga, sõltumatust vedrustusest esisillal rääkimata. Selle tarvis sai KB-st leitud Ford Ranger Saaremaalt. Et säiliks auto ameerika-identiteet ja asi päris pornoks ei läheks oli algusest peale selge - doonor peab olema ameeriklane.
Doonor Saaremaalt
Rangeri alusraam ja Willyse kere 23.03.2010
Sai siis mõlemad autod lahti võetud ja Rangeri raam Anti juures haavlipritsiga haljaks lastud. Kuna mootor tuleb 1970 aasta Chevy 350SBC, siis sai ka see Reijo poolt lahti võetud ja vänt Tõukuris lihvitud ning koos uute remontsaaledega uuesti kokkupandud.
Rangeri alusvanker & Willyse kabiin
Iga algus ei pea olema tingimata raske 29.03.2010
Tundub küll nii kui ise igapäevaselt neid asju ei säti. Anyway, paika on saanud mootor uute kanduritega, pidurivõim pedaaliga ja roolisammas. Sinna peaks vist ikka kardaani vahele panema, saaks rooli asendi mugavamaks.
mootorikinnitus, roolisammas ja pidurivõim paigas piduripedaal samuti paigas