www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Camaro 1983


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (9) tagasi

 Chevrolet Camaro 1983

 Omanik: ARZT

ost ja pärast seda 29.06.2007
Sai see siis ostetud eelmine suvi.Unistus oli ammu,aga eelmine suvi netis kolades ja tatti tilgutades tundsin et see hetk on saabunud ja ei läinudki pikalt kui see mõte teostatud sai.Tänu pomole kes oli lahkesti nõus autoostuks raha laenama.Kuna elutsen hetkel soomes, ja tagasisõit soome oli juba ostetud autopiletiga,siis ma lihtsalt pidin mingisugusega tagasi sõitma.Liikus küll,kuigi kippus välja surema(karpa reguleerimatta).See probleem sai lahendatud kui mokaotsast pomole mainisin, et siuke jama jne.Sellele järgnes tema poolt telefonikõne sõbrale ja paari tunni pärast oli vend mingi aparaadiga minu juures.Veidi sättimist ja oligi kunnossa,väike proovisõit ka sinna juurde.Proovisõidul mingit armu ei antud,mõtlesin juba et mootor lendab kohe tükkideks,aga õnneks jäi terveks ja on siiani terve.Arvas et mootor on heas korras.Leidub veel häid inimesi-mitte sentigi ei küsinud.
jahutusejama 29.06.2007
Mingil hetkel tekkisid jahutuseprobleemid.Eelmine omanik oli sinna mingi skorpa radika himiitsitanud.Ja termostaat jäi ka kinni,viskasin selle üldse nahhui.Ventikas on nüüd käsitsilülitusega salongist ja panen käima koos mootoriga.Tuleb osta õige radikas,aga on sada muud auku veel kuhu raha lihtsalt ära kaob.Veepumba ostsin ka ära ja panen siis külge kui uue radikagi.Niikaua tuleb rahulikumalt ümber käia.
spoiler 29.06.2007
Esimese suvega kriipis esi spoila täitsa ära,kuna ei olnud harjunud nii madala autoga.Tuleb ikka iga kühmu ilmnedes hoog maha võtta.See suvi 1 kord kergelt maha läind.Õnneks on see nii pehme materjal,et katki pole läinud.
bensiinikulu 29.06.2007
Bensukulu oli enne karpa regullimist 17 ja ka pärast seda.Ilmselt on oma osa ka selles,et sinna on pandud Carter AFB,ei oska ütelda,suht tume maa see karpaasi minu jaoks veel.Aga kui nüüd lõpuni aus olla,siis isegi kui see auto oleks 25 sajale neelanud,oleksin selle ostnud.Selle auto juures on teised väärtused.
jahutusejama 26.10.2007
ja see jahutusejama on suuresti seotud sellest et paisupaagikork laseb läbi:)))))))))))kõige lihtsamate asjadeni tavaliselt ei jõua...
mootor 24.04.2008
No nii, hulga vett vahepeal merre voolanud...Sai siis mingi aeg
tagasi lõpuks 350-nene mootor hangitud, ja seegi on oldsi oma.Niipalju kui oskasin välja tuhnida, peaks tegu olema 72 a.konega.Silindrites on hoonimisjäljed näha.Kolbesid pole veel välja jõudnud võtta, loodan lähiajal sellega hakkama saada, siis saab seest ka näha...
Kaaned on maas ja ühte olen jõudnud juba isegi teha veidi
ootab nukralt kuna keegi temaga tegeleb... selle kallal veits nokitud 2 3
09/10 talv 08.04.2010
Niisiis, juba väga pikka aega on haudvaikus valitsenud siin...Sõber muutus juba tüütuks, et miks midagi ei ole kuulda ja võtsin end lõpuks kätte. Häbi lugu küll minu poolt :)
Sai siis see talv auto pulkadeks kistud, kogematta kombel. Kolleeg kiskus kõrval enda oma laiali ja sealt ka mina innustust sain...
Roostet ikka oli ja keegi, ma ei tea kes, on üldse omamoodi asjale lähenenud-põhjast tükk välja lõigatud ja seestpoolt klaasriide peale mökerdanud ja väljast mastiksiga üle...ma ei teagi mida kosta selle peale. Aga nüüdseks plekiga ikka asendatud see:)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
keevitus 08.04.2010
Keevitasin mingisuguse näraka aparaadiga, aga kuidagi ikka sai. Siis kui peaaegu keevitatud oli, sain ka vähe parema aparaadiga keevitada. Tuli ümber harjuda sellega.
Õige pea hakkan tegelema põhja katmisega mastiksiga. Siis pahteldamine ja lõpuks värvimine. Värviga olen pisut kimpus, sest ei teagi veel mis värviga üle lasta...Praegusel värvil pole viga, aga kuna eelarvega on lood kehvad ja metalliku hinnad päris kirved, siis tuleb leida mingi muu lahendus. Ei tea, loodan, et ikka värvitud saab:)
21 22 23
juhtmemöll 08.04.2010
Kõige hullem kogu selle asja juures on juhtmete tagasipanek-ei istu mulle see elektrivärk, tuleks ikka uued juhtmed vedada korralikult...Aju tuleb ka vahelt üldse välja visata, kuna sellel aparaadil pole sellega midagi teha...2,8-se oma ka veel...
24