www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Suburban 1987


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Chevrolet Suburban 1987

 Omanik: timo

esimesed sõidud tehtud 05.10.2006
nüüdseks siis esimesed 1500 km sõidetud ja asjaga ikka jumala rahul. muidugi need kilomeetrid olidki selle jaoks, et tuleks välja igasugused pisivead, kilinad kolinad, naginad j.m.s. ja olen siis ka tagasillast juba jagu saanud, mis oligi värinate raginate põhjustajaks. õlid filtrid said ka kohe vahetatud ja nüüd tuleb siis vaikselt kuskilt otsast alustada seda ehitamist. tegemist on palju, värvimist, korrosioonitõrje jms. tuleb lihtsalt kõik sõlmed ükshaaval üle käia. samuti plaanis kõik uksed pigimatitada ja korralik helisüsteem sisse ehitada, et sõitu saaks ikka täiel rinnal nutida.
differ laiali 28.12.2006
sai siis raginate kolinate põhjus üles otsitud, läbi korraliku burnouti. ei saanud aru, kas on differ, või kast, kuid ragin oli juba iga päevaga suuremaks läinud, ja oli ikka peris õudne juba. tegin siis burnoudi, mis lõppes suure paugu ja raksuga, mis esialgu ehmatas peris hirmsasti. auto alla vaadates oli meel hea ja viga teada, kardaan liikus veel, aga auto mitte, järelikult differ. uurides aga difrite hindasid lähemalt oli aga veel põhjust heameeleks. difri hind oli üllatavalt soodne 5 k uus differ, aga sai siiski mindud odavama teed ja soetasin kasutatud difri antennimehe käest, kes jagas lahkelt kohe ka näpunäiteid.
differ difri jupid difri jupid satikate võll, peaks olema peegelpind. hambad lännu differ
helisüsteem 28.12.2006
alustasin siis helisüsteemi sisseehitamist. otsustasin pioneeri kasuks, kuna siiamaani pakutavate toodetega rahul. taha ostsin nati odavamad, ette vähe kallimad kõlarid. 2- ribalised, millest peaks kõrg, kesk heli jaoks piisama. võimendi on ka olemas, nüüd vaja hakata supakaid otsima ja osta hunnik pigimatti. uste sisse aga kõlarid niisama ära ei mahu, tegin al´ist rõngad vahele. praegu rohkem miskit ei oskagi öelda. makki pole veel leida suutnud, aga kevadeni aega ju veel on.
rõnga toorik rõngas valmis(pahtel värv ka veel selga) kõlar ette koos kattega toorik