www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Camaro 1991


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (2) tagasi

 Chevrolet Camaro 1991

 Omanik: wolly

Camaro ja tema vajadused! 14.10.2005
Kõigepealt sai siis taga klaas omale tooni,mis peaks olema tehasest juba,teiseks minestas genek. see sai originaalselt asendatud bmw omaga sobis nii,et juhtme otsad ümber teha ja paigas oligi.Esi pidurikettad ja klotsid muidugi ka uued ja ka taga klotsid,sest seal olid katted mõradega muidugi üks tähtsamaid asju om summuti,mis on veel alles paberil,kuid materjal ostetud ja idee küpsemas(kevadel uus alla ). Alarm see installitud (famino@hot.ee)seal 5+.
Nüüd veel ehk natuke pedereeriks ehk siis uus cd/dvd ja ka lcd.
ja ka värv, mis küll piltidel läigib päris ilusti, oli tegelikult juba tuhm ja kriimuline. See sai oma loominguliselt valitud kõigest 4h. värvipoes ja oligi toon käes.(ilus ja soliidne).
Veel vaja puhastada ja värvida veljed, aga nende värvus veel saladuses.
ehk järgneb
talve kava! 29.01.2006
pikk talv... .
Vahetasin ära kõik andurid, mis sissepritset mõjutavad, et kevadel saaks sõita mitte remontida. Töötab kenasti, ka termostaat sai uus 195f kuna meil ju pole suvel sooja!!!!
Vahetatud sai taga ratta laagrid ja tihendid(parem oli lõtkuga ja immitses õli)ning ka mure oli, et taga pidur võttis enne kui esimene. see lahendus oli väär! Leitsin vea üles ja kõrvaldasin, nüüd laitmatu .
Ka esi pidurid said uue välimuse ja sisustuse.
Istmed ka nahaga, üle see nagu muutis sisemuse ilusamaks ning ka muudatus armatuuris, kollane valgus, muutus punaseks ja nähtavaks.
Veel ainult üks mure kuna sulab lumi ära(talvel ei sõida)