www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Suburban 1999


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Chevrolet Suburban 1999

 Omanik: nisuuno

Marketplace 03.11.2018
Tegelikult polnud üldse plaanis veel ühte chevyt osta, aga kuna pildi pealt tundus asi suht värske kuid lihtsalt käest lastud siis otsustasin ta endale koju tuua. Seda enam, et tegu oli 2000. aastal registreeritud seega viimase selle tüübi subsikuga. Eelmine omanik oli ülevaatusel läbi kukkunud ja proovis ahastuses autost lahti saada. Kui kodupoole sõitma hakkasin siis sain muidugi aru ka, et ilmselgelt mina sellise autoga ülevaatuse läinud ei oleks. Neljast rattast pidurdas ainult üks tagumine :) Abs tule varjamiseks olid kõik kaitsmed ja pirnid välja võetud. Ühesõnaga ahastus paneb inimesed leidlikusele, selle asemel et asi korrektselt korda teha.
Aluses1 Aluses2
Garage ja esmane inspektsioon 18.01.2019
Päevavalges saadud infarkt üle elatud, sai siis subsik garaagesse tõstuki peale viidud. Uus päev uus probleem: tõstuk ei olnud võimeline mul seda kolakat ülesse vedama. See tähendas seda, et kõik tuleb klassikalisel roomamis meetodil teha ;)
Klassikalised mädad karbinurgad said välja vahetatud plekitööd ...veel keevitamist roostebomba Pritsitud natuke Põhjaalune
Pidurid 08.02.2019
Järgmine samm oli pidurid ja vähe asjalikumad veljed leidsin ka kohalikust kuulutustelehest.
tagatrummel toru 8bolt
Uus keit 02.03.2019
Pisut sai siis uut keemiat kaa kere peale kantud. Kivikaitse uste alumistele osadele ja kuna tagauksed olid väikseid mõlgikesi täis said need ka üle tuisatud.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ülevaatus 03.05.2019
Sellel päeval siis sain oma asjadega nii kaugele lõpuks, et subsik muutus tänavalegaalseks.
chevikesed mul suvel poolas