www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Dodge Nitro SXT 2007


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (12) tagasi

 Dodge Nitro SXT 2007

 Omanik: spiritualrob

Mootorituli süttis ja jõud kadus. 14.05.2017
Läksime perega ainsal vabal (püha)päeval teiselepoole Sthlm'i Vårberg'i kaubikut ostma. Enne kohalejõudmist süttis mootorituli, eeldasin, et hooldusvälp kätte jõudnud vmt. (kuigi veel ei peaks)

Tagasi koju sõitsin mina kaubikuga ja naine Nitro'ga, enne kodu helistab naine, et autol jõud kadunud. Kuna oli juba päris kodu ligi siis venitas koduni ära. Sai auto lähedalasuvasse service'sse viidud, kus diagnost näitas turbo viga.

Murelikul ilmel vaatasin interneedusest, et ka kasutatud turbod sellele autole maksid ca 9500 sek + saatmine

Õnneks selgus siiski, et katki oli hoopis air flow voolik (õhupuhasti ja turbo vahel), see telliti uus Saksamaalt ning probleem sellega lahenes. Osa ja töö kokku summeerus veidi alla 1800 SEK'i.
Sellest jamast on kuu möödas juba ja kõik toimib kenasti :)

Ahjaa, Nitro on soovijale saadaval kuna naine tahab uut Mini ja minul on vaja 3500kg haagise sikutusvõimega masinat.

süüdlane
remo ja parendused 15.01.2019
Autol on aegajalt mootorituli süttinud (seda just järsema kiirenduse järgselt) ja vahel on sellega kaasnenud ka jõu kadu. Samas paar tundi hiljem on tuli taas kustunud ja jõud tagasi tulnud. Kuna nüüd olen rohkem Eestis olnud ja talvel seda Nitrot kasutanud haagisel kümblustünni sikutamiseks siis rohkemal sõidul hakkas nimetatud viga häirima ja sai auto AB'sse jäetud kontrolliks. AB's kirjutati soft üle ja nüüd 10 päeva hiljem (olen igapäevaselt sõitnud) on kõik korras, e. paistab, et viga leidis lahenduse :)
Samuti sai mõni ndl tagasi paigaldatud tutikas aku, eelsüüteküünlad, uus kärukonksu pistik ja muud nipet-näpet värki.

Alguses ma sellest Nitrost väga vaimustuses ei olnud ja auto vedeles enamasti Viimsis jõude ning leidis vahel vähest kasutust kui Eestis olime.
Nüüd aga tuleb tõdeda, et auto on tubli olnud ja väga hea lumistes oludes haagise sikutamiseks. Käivitub tõrgeteta ka -20C* õhutemperatuuris ning kuna kümblustünni tellitakse maakohtadesse siis ronib päris hästi ka lumes (isegi haagisega)
Kes soovib mõnuleda hot tub'is enda valitud paigas, kirjutab:
kaubikuveod@gmail.com
vt lisaks siit:

https://www.facebook.com/haagiselkymblustynnirent/
tubli vedur ja talveauto kümblustünn rendiks
Nitro müüdud. 13.12.2019
Täna, 13. reede puhul ostsid Loksa kohalikud inimesed minu auto ära ja tundsid ostu üle rõõmu. Loodetavasti jätkub heameelt Nitro'ga sõidust veel kauaks :)