www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Buick Regal 1988


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (4) tagasi

 Buick Regal 1988

 Omanik: buck

algus 06.07.2005
Auto sai ostetud sügis 2004 hea sõbra Oldsi käest. Esialgne seisund tundus olevat päris hea ( mis hiljem osutus mitte päris tõeseks, aastad teevad oma töö), kui välja arvata, et esitulede lüliti oli tuksis ja vasak esiratta laager tegi koledat häält. Kaup tehtud jäi Buick talveks seisma, kuna omal oli mingi liikur olemas ja ei tahtnud katkise rattalaagriga ringi kimada.
Vahetasime siis aasta ära ja ühe kahetsusväärse juhuse tõttu muutus minu igapäevases kasutuses olev sõiduk kasutus kõlbmatuks.
Esimene plaan kohe Buick sõitma saada. Laagri vahetasin ära, tulede lülitit lasin ka kõpitseda ja tuld :) Umbes kuu aega saingi muretult sõita kui hakkasid välja lööma igasugu vead. Nüüdseks on hulk osi ära vahetatud: lambda andur, rooliotsad, Sarniirid, esimesed pidurikettad, vaakumvoolikud/torud, genekas remonditud, knock sensor, tagumised amordid, vasak suunatuli jne. kõik ei tulegi enam meelde.
Plaanis on veel igasugu jubinaid vahetada ja kunagi üle ka värvida!
08.07.05 08.07.2005
Täna sai siis buick viidud kodanik Marguse juurde, kes üritab talle eluvaimu sisse jälle puhuda. Nimelt ei taha Buick käima minna :(
Töötab jälle 09.08.2005
Sai siis auto kätte lõpuks ( 02.08.05 ).Oli teine mitu töökoda läbi käinud, enne kui viga leiti. Ja veaks osutus üks süütepool ja kommutaator. Asjad tellitud !
sõidukorras 21.09.2005
masin jälle kenasti sõidukorras :) tänud marguse "autoseppadele"

sõiduriist on ka müügis, kui huvi siis kõlla või tule vaatama 53326025