www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud >


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (7) tagasi

 

 Omanik:

Järjest paremaks läheb... 25.03.2015
Olen viimase kuu ajaga sõitnud umbes 1800km mööda Eestit ning hämmastav on olnud masina kütusekulu. Nimelt 90km/h gps-i järgi paika panduna ja kasutades püsikiirusehoidjat on andnud puhtalt maanteel 8,5l/100km kohta ning täismasinaga 9l/100km kohta. Samas linnas on jäänud kütusekulu mõnusalt gaasipeadaali tallates 14,7l/100km kohta.
Enne järjekordset sõitu Tartusse tankisin Päälinnas paagi triiki täis ja lidusin Lõunasse ära. Sõitsin maanteel umbes 400km ja Tartus umbes 100km. Tallinna tagasi jõudnuna panin paagi uuesti täis ja sain keskmiseks kütuse kuluks 9,3/100km kohta. Pole paha :)
Peab ütlema, et olen väga rahul masinaga, kuna on piisavalt ergas, et Päälinna hulludest mööda lennata, kes pole gaasipedaali ülesse leidnud.
Täna lasin vahetada tagaumise silla trummelpidurite klotsid ja töösilindrid välja uute vastu, mis sai soetatud American Beauty-st väga mõistliku hinna eest.
Samas mõtlen, et peaks tagumise silla vedrud välja vahetama aga hetkel pole selleni jõudnud.

2015-II 27.09.2015
Taas olen saanud nautida imelise suve masinaga mööda Eestit ringi sõites.
Hiljuti vahetasin parempoolse esimese rattalaagri ära, mis just enne septembrit hakkas häält tegema ning kohe läheb vahetusse väntvõlli andur, mis korraldab erilisi seiklusi. Alates sellest, et masin jääb sõidupealt seisma. Anduri ostsin ära ning varsti saab masin taas mõnusasse korda.
Tasapisi olen mõelnud masina värvimisele aga pole sellega eriti tegelenud. Sooviks terve auto kere värvimisega anda värskema välimuse.
Teistel, kes soovivad kokku hoida juppide pealt, siis makske natuke rohkem kui vahetate neid pidevalt.Üldiselt Buicki keskmise hinnaga varuosad peavad väga hästi vastu.
Väntvõlli andur 09.10.2015
Õnneks leidsin aja ja sai lastud välja vahetada väntvõlli andur Toppartsis. Tegin masinaga kohe esimese suurema ringi Tallinnas ning masin läheb tunduvalt paremini pöördesse kui varem. Seega võib öelda, et kohe tuli tuhin minna nädalavahetuseks Lõuna-Eestisse oma armsa Buickiga ;)