www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Caprice Classic 1994


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (25) tagasi

 Chevrolet Caprice Classic 1994

 Omanik: tanel

Jooksvad toimetamised 12.07.2007
Vahepeal sai summutil keskmised pütid natuke vabamalt hingavate vastu vahetatud. Hääl sai küll parem, aga mitte nii palju kui lootsin. Proovin veel tagumised resod vahelt välja visata.
Jooksvad toimetamised 2 15.08.2007
Kuna väga meeldib valjusti ja kvaliteetselt muusikat kuulata (mida kahjuks Lasnamäe korteris teha ei saa) tuli plaan auto helitehnikaga midagi ette võtta ja samas ka paigaldada mingisugune valveseade. Nädalake nokitsemist hiliste tundideni töö juures ja samal ajal Antennimeest telefoni otsas rumalate küsimustega piinates on autol nüüd Secure kahepoolse side ning kaugkäivitusega alarm. Ja originaal helitehnika täielikult välja vahetamise tulemusega jäin ka väga rahule.

Peale kogu seda lammutamist/kokku ladumist viisin auto Kalle juurde Meguiar's pesulasse ja lasin teha ühe korraliku puhastuse (salongi keemiline ja väljast pesu koos poleerimise/vahatamisega)
Ülevaatus 18.09.2007
Ülevaatus ukse taga ja takistuseks oli 2 probleemi - punased suunad ja mõra esiklaasis. Kiiruga sai klaasiteenindusse aeg broneeritud ja mõne päevaga oli uus esiklaas ees. Üllatusena lahenes teine probleem iseenesest kuna võeti vastu seadus, et autol võivad olla originaaltuled kui ta on Eestis arvele võetud enne 1997ndat aastat. Chevy tehnilises passis aga oli esmaregistreerimise kuupäev 06.09.1996 :). Esimest korda kulges ülevaatus täiesti probleemi- ja kommentaarivabalt.