www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Trans Sport 1997


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (11) tagasi

 Chevrolet Trans Sport 1997

 Omanik: bozex

Nipet näpet 11.06.2008
Vahepeal sai siis ära vahetatud esimesed H4 pirnid eredamate vastu, siis sai tehtud salongi keemiline pesu ja sai ka iluvõre üle värvitud.
Amortide vahetus 19.08.2008
Sai siis lõpuks pühapäev asi kätte võetud ja hakatud amorte vahetama, amordid sain minivani foorumi kaudu kasutaja mambr käest, mis läksid 2 tonni maksma.
Sai siis masin maast lahti vinnatud ja asjaga tegelema hakatud, kui esimene üllatus tuli, et amordid kinnitatud 18 poltidega, mille jaoks mul kodus võtit ei leidunud ja reg. võtmega ka asi kuidagi ei õnnestunud, õnneks tuttaval oli selline asi olemas ja sai asjaga edasi minna. Järgmine hea asi tuli alumise poldi keeramisega, et polt oli selle amordi keskmise osa külge kinni roostetanud ja seda mitte kuidagi ei õnnestunud sealt läbi saada, tuli siis lõpuks rellakas appi võtta ja amordi alumine kinnitus osa läbi lõigata, poldi enda suutsin õnneks terveks jätta.Ühesõnaga üks suur peavalu, esimese amordiga läks mul aega üle 2 tunni teise sain poole tunniga tehtud kuna seal mingeid jamasid ei tulnud. Nüüd siis vähemalt enam kriuksumist ja kräuksumist tagumises osas pole.
Niipalju jäi siis vanast amordist järgi. Ja uus amort all
Õli 25.01.2009
Novembris sai 222000 pealt taas õlivahetus tehtud ja detsembris jahutusvedelik vahetatud.