www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Dodge Challenger 1972


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (15) tagasi

 Dodge Challenger 1972

 Omanik: hrt6nis

Tegemised 18.08.2019
Auto hakkab vaikselt värvitud saama ja järgmine samm on vaja auto kokku saada.
Sai tellitud akna tõstukitele niiöelda remondikomplekt. Komplektis olid ainult plastik detailid. Eriliste kujudega kinnitustarvikud puudusid, samuti kummiseibid akna ja metallosade vahele. Viimastega õnneks oskas aidata baltic bolt ja paksud kummikindad.
Aknad sai uuesti ette liimitud ja esiklaasi liistud osaliselt külge pandud. Tagantjärgi tarkusena oskaks nüüd öelda, et keevituse ajal oleks võinud liiste aegajalt proovida. Kuna katus on vahetatud ei istu liistud päris ideaalselt. Tagantjärgi tarkus.

Üldiselt hakkab juba lõpp paistma kuid tunudub, et pisiasjad võtavad siiski päris kaua aega. Eesmärk ei ole siiski autot välimuselt ideaalseks saada. Selle eesmärgi saavutamiseks võiks ennast yearone kataloogist vaeseks tellida. Kroomliistud on elu näinud, stanged vajaks ilmselt uuesti kroomimist jne jne aga seda ei ole plaanis mul teha.

Üldiselt on selle auto ehitus olnud päris suur õppimise aeg ja tihtilugu on tajuda, et midagi oleks võinud teha teistmoodi. Tahaks kohe järgmise projekti ette võtta just sellepärast, et õpitud tarkusega järgmine projekt paremini teha.
Liistude klambrid . . . . . . .