www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Buick LeSabre 1986


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Buick LeSabre 1986

 Omanik: otsiabi

midagi sai tehtud 02.06.2015
erakordne mu autode puhul et keegi teine sinna rooli istub aga nii on selle autoga juhtunud. esimesel juhul kadus osa summutist kosmose juures pärnu mnt-le ja teisel juhul täheldas juht et tosool soriseb põrandale. kuna eelnevalt täheldasid meistrimehed mäealusel veepumba juurest leket ning soovitasid selle välja vahetada. ei hakanud siis pikemalt mõtlema ning spetsialistide sõnades kahtlema vaid seadsin sammud mõni päev hiljem sama maja varuosapoodi. eelnevalt sai muidugi veepump ja summuti viimane pütt tellitud et leti ääres tühjade kätega ei jääks - tänusõnad virgole! sõitsin siis auto juurde kuhu see oli jäänud peale vea tuvastust mõnikümmend versta tallinnast. tegin ninas ruumi ja riputasin uue pumba kohale. vana pump tundus kuidagi väga korralik ning ei saanud aru kust see lekkida võis. ladusin asjad kokku esialgu vesi radikasse kontrolliks. ja oh imet leke polnud kadunud - külmapunnis auk. hea kooliraha jällegi makstud ja kohe oluliselt targem - usalda aga kontrolli :)

muide üks veepumb nüüd üleliigne kui kellelegi peaks vaja minema

aknapesupaagi vedeliku puudust näitas display pidevalt kui kojamehed sisse lülitasin. võisin korraks paagilt korgi maha. paak ilusti täis. vaatasin et suht sogane näeb vesi välja. võtsin paagi maha ja pesin puhtaks. paagist kolisesid mingit jublakad välja. sain aru et seal oli midagi laiali pudisenud mis nii poleks pidanud olema. asjad puhastatud ja kokku ilusti nüüd ka see hoiatustuli armatuurist kadunud.

vahepeal veel palju pisividinaid külge saanud mis küll sõitmist ei seganud kuid minu silma riivasid. varsti kõik tehasest kõlge kruvitud vidinad tagasi omal kohal. eelisjärjekorras on muidugi uus summuti.

seni näeb välja selline

1 2 3 4 5 6 7 8