www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet S-10 Blazer 1992


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Chevrolet S-10 Blazer 1992

 Omanik: rnx

Autole jäi jõulukink ostmata ja näed, mis sai... 27.12.2010
Kõigepealt avanes laupäeva hommikul hoovil piltidel olev vaade. Peale mõnetunnist kühveldamist sai auto hangest päästetud ja tuli plaan poodi minna - tutkit, esimesest hangest läbi kühveldades lõi autosse räige vibra sisse ning suri välja. Enam käivitamine ei õnnestunud, turtsatas korraks käima ning suri kohe välja - tunne nagu oleks turbiinilukk rakendunud.

Lohistasime auto lähimasse lumevabasse parklasse ning täna sai töökoja hoovile teisaldet. Mis välja tuli - süütepool taob mõnuga üle. Loodetavasti õnnestub homme asendus hankida ning edasi kulgeda.
Hommik hanges Hommik hanges
Suvi ja Rootsimaa rand 28.07.2011
Vahepeal palju vett merre voolanud ning auto enam-vähem jonksu saanud. Vahetatud ülemine tihendisari, plokikaanetihendid (enamuse mootoriprobleemide sügavam põhjus), esiamordid (KYB Monomax), ventika sidur, esiklaas ja veel nipet-näpet. Küttekulu juba mõistuspärane ning auto käib enam-vähem.

Sai käidud ka tiir Rootsis ning reis sujus ilusti.
Vahepeal toimunud 19.08.2012
...suurt mitte midagi. Kuna auto on olnud igapäevakasutuses, siis suurt peale mõne kulupudina ning regulaarse õlivahetuse saanud polegi. Talvel said alla neli uut General Grabber AT2-te, senimaani hinna-olemuse suhtelt nende rehvidega ülirahul.

Enne talve tulekut oleks vaja uuesti üle värvida tagaluuk, teha põhja all natuke korrosioonitõrjet ning keevitada kinni üks pisike auk tulemüüris, kust tundub salongi vahel vett lekkivat.