www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Van 1994


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (2) tagasi

 Chevrolet Van 1994

 Omanik: Amor

Esmane tutvustus 27.04.2010
Vaatamata sellele, et buss on minu käes olnud pea kaks aastat, tuleb esimene sissekanne alles nüüd. Ostes must-valge olnud buss on saanud uue kuldse värvi, tumedamad toonklaasid taha ning mõned lisatuled.
Salong veel nii suurte muudatustega kiidelda ei saa, kuid üht-teist olen ka seal teinud. Raadio on kolinud keskkonsoolist lae alla, kuhu ise tegin "riiuli". Akud on viidud taha poole ning rattakoobastest ettepoole on tehtud statsionaarsed bassikõlarikastid. Lisaks on seintele paigutatud kilode viisi pigimatte et sõites veidi vaiksem oleks. Vahetatud on ka põrandakattematerjalid (nii vaip kui selle all olnud puitplaat). Hiljuti kinnitasin korralikult ära siselae, millele peaks varsti peale tulema uus kate. Elektroonikast on lisandunud DVD-mängija, võimendid kõlaritele-supakatele ning 220v inverter. Kapoti all on koha leidnud Eberspräheri autonoomne mootori ja salongi eelkütte süsteem.

Sel suvel on plaanis salong üle käia ning kõik katted uue riide alla panna. Ning kui raha on, siis lasen üle värvida suht roostesed stanged ja veljed ning lisatulede raam. nende uueks värviks peaks tulema matt-must. Raha taha on jäänud ka uue väljalaskesüsteemi ehitus ning talvel hädavajalik LSD differ. Samuti on plaanis uue käigukasti ost, mis peaks maantee sõidu vaiksemaks-odavamaks-kiiremaks tegema. Muus osas on auto tehniliselt rahuldavas korras!

Pilte saab ka varsti!
Tehtud ja tegemata 03.01.2011
Nii..suvi möödas ja salong enam-vähem üle käidud. Siiski on üht-teist ka seal teha.
Kahjuks pole sellise lumega, nagu praegu õue saabunud on, bussiga suurt teha, nii et "magab" teine talveund. Küll oli Jõulu ajal veidi sõita temaga ning oli halb üllatus, kui armatuurlauas ükski näidik infot ei and. Seega on soojemate ilmadega üks mure rohkem mida lahendada.
Sõidukist veel nii palju, et vahepeal on saanud katusereelingud ning tuleraam musta värvi ning leidnud ka oma koha auto küljes. Ka telveveljed on sama karva ning nüüd koos uuemate rehvidega ka auto all, et kui hoovist välja mahub keerama, siis enam lumevalli nii lihtsalt kinni ei jää...