www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Plymouth Fury 1960


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (4) tagasi

 Plymouth Fury 1960

 Omanik: rutua

Mis seal sees ikkagi on :) 24.03.2017
Naljaga pooleks olen ikka öelnud, et ajaliselt sai see auto väga valel ajal soetatud. Oleks kevadeks koju jõudnud, oleks piirdunud radika remondiga ja saanud kohe sõitma hakata... Nüüd pikkadel talveõhtutel oli palju aega ja auto on ikka korralikult laiali kakutud... noh ikka vaja vaadata, mis sees on :)

Täiesti plaaniväliselt tuli päevakorrale istmekatete vahetus. Tegelikult olid olemasolevad katted tehasekilede all ning visuaalselt täiesti normaalses seisus. Kiletatuna oleks need istmed kindlasti ka veel aastaid vastu pidanud... Meie kindlaks sooviks oli aga need kiled eemaldada.
Paraku teeb ajahammas oma töö ja kilesid eemaldades sai kohe selgeks, et riie ja pvc olid aastakümnetega nii rabedaks läinud, et ilma kiledeta poleks neil katetel enam pikka tulevikku olnud. Seega sai võetud vastu otsus, et kui teha, siis üks kord ja korralikult ning istmed lähevad 100% uuendamisele. Raamid käisid läbi liivapritsist ja paarist kohast vajasid ka pisut keevitamist, peale uus värv. Samuti sai üle värvitud põrandakinnitused.
Kiletatud originaalkatted Kiletatud originaalkatted Kiled maha! Isetegemise rõõm Originaalkatted Vana iste altvaates Vanad istmed Raamid Kanganäidised OÜ Christon Puhas vuuk! Puhas vuuk 2 Uued tagumised istmed valmis! Ja uued!