www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Dodge Stealth 1991


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (3) tagasi

 Dodge Stealth 1991

 Omanik: blindanimal

Genesis 30.06.2005
Et kõik algusest peale ära rääkida pean alustama 2004 aasta veebruarist, kus tuli ämma vana autot hakata uue vastu vahetama. Kuna aga kõik suured ja jubedad "rootslased" olid eestimaapealt otsa lõppenud või olid nad lihtsalt ämma arvates vähese jõudlusega siis läks hoopis nii, et peres olnud spacewagon vahetas lihtsalt juhti ja mina jäin ilma ratasteta kuid see-eest suurema hulga vaba rahaga. Selline ääretult frustreeriv olukord sai küll lahenduse juba 24 tunni möödudes, sest Stealth (eriti aga kaela nikastav kiirendus) võttis mult viimase aruraasukese ja enne kui ma sellest aru sain leidsin ma ennast selle roolist ARKi poole kõvatamas.

Aga mis edasi sai sellest juba järgmine kord.
1 päev 30.06.2005
Olgu siinkohal öeldud, et selle auto ülalpidamine on võrreldav väikelennuki omamisega aga sellest juba hiljem.
ARKis vaadati mind nagu poolemeelset, et kes küll korraliku väikese riisiautoajastul sellise masina ostab aga see selleks.
Hoogsaid pookstaave võttes hakka kohe armatuurlaual ka üks tuluke põlema - kuna ameeriklastega enne tegemist polnud olnud siis mõtlesin et olen vastu pükse saanud jne., muidugi loogika ütles et kuna tuluke kollast värvi siis ehk pole veel surmatõbi. Nii lihtne see oligi - aknapesuvedeliku paak oli tühjaks saamas :) (ikoonide disaineritele võiks siinkohal õnne soovida, et märk mis vilkus oli kahtlaselt tuumaelektrijaama plahvatuse moodi).
Samal päeval läks kohe ka vahetusse aku, sest see tundus olevat sama vana kui auto ise ja käivitamisega oli raskusi.

1 õhtu

Liigud ja esimene tagasilöök - õllepudel ei mahu pagasiruumi püstiselt seisma.
2 päev 30.06.2005
Naine avaldas soovi poodi minna
Ostsime süüa nagu ikka, lisaks leidis abikaasa veel ammusoovitud pesukasti - ostsime ära.
Kolme kilekoti toidutagavarade ja pesukastiga parklasse naastes leidsin end vana spacewagoni asemel siis stealthi kõrvalt :)
Lõpp hea kõik hea - naine jäi pesukastiga parklasse niikauaks kui kodust mõnevõrra suurema auto tõin :)