www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Cadillac Escalade 2007


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (15) tagasi

 Cadillac Escalade 2007

 Omanik: spiritualrob

Escalade vedurina 13.07.2015
Sai hiljuti paigaldatud veokonks autole ning täna autoga Eesti kodusse veetud 1600 liitrine haagisele ehitatud kümblustünn. Treileri sikutamise rezhiim oli liiast, venitas käiguvahetusega jne. Eks see ole möeldud ikka isasema treileri sikutamiseks. Minu tünn kaalub tühjalt 383kg, mida auto isegi ei tundnud, et midagi sabas oleks :)
E. Escalade oli tubli vedurina.
konks ja pistik veokonks haagis sabas tünn Eesti kodus
Rootsis arvel. 22.09.2015
Hiljuti sai eemaldatud esiuste klaaside tumenduskiled, alla kruvitud talverattad (lubatud mõõt) ja auto ettenäidatud Rootsis regamise kõlblikkuse väljaselgitamise eesmärgil.

Kuna Termakis oldi põhjalikult roostekaitset mögistatud siis ei leitud siin ursprungskontrollis raami vin numbrit- Nõutute taatide juuresolekul googeldades ma ka seda ei leidnud, AB's ei teatud ka raami vin nr. asukohta, seejärel helistasin Exclusive Cars'i, kus esimesena tel. otsas olnu oskas kohe öelda numbri asukoha. Noh, nad peamiselt Escalade' dega tegelevadki.
Täna jõudsid postiga kohale Rootsi reg. nr.'d, ette sai tellitud lühike ja taha pikk EU nr. Nüüd saab selle suure, rõveda numbrialuse autol eest ära võtta :)
Uued reg. nr.'d Tumenduskiledeta ja talveratastega Terviku rikkumine Ilusa formaadiga numbrimärk ilma rõveda numbrialuseta taga on tavamõõdus numbrimärk
Escalade müüdud. 16.10.2015
Auto sai Rootsis müügis olla 8 päeva kui võttis ühendust 68 aastane rootslanna, kellel väidetavalt mitmeid Cadillace olnud kuid Escalade'i ei olnud veel olnud ja nüüd järgmisena soovis Escalade'i omada.

Auto müüdud prouale Stockholm'i 15.okt. 2015
Olen müügiga väga rahul :P $$$ ja ostja on ka õnnelik :)
Escalade müüdud