www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Uudised  > Usaraud.ee aastane!


31. Detsember 2005 tagasi

Täna, täpselt aastapäevad tagasi avas usaraud.ee oma uksed ja kõik "raua-huvilised" said võimaluse oma kaunitare teistelegi demonstreerida.

Aastaga on usaraud.ee-ga liitunud 276 autot, tegelikult on autosid läbi käinud isegi pisut rohkem. Mõned piltideta autod seisavad kurvalt peidus ja ootavad omanikelt pisikest vaevanägemist, et nad kõigile nähtavaks muutuksid.

Paljud kasutajad ei ole pidanud paljuks oma auto kohta päevikut pidama hakata ja loodetavasti on need päevikud kõigile huvilistele olnud meeldivaks ajaviite-lugemiseks.

Suured tänud tuleb loomulikult öelda neile kasutajatele, kes on usaraud.ee välimääraja täiendamisse oma panuse teinud ja sinna artikleid kirjutanud. Sellist asjalikku koostööd loodaks kindlasti ka tuleval aastal kohata. Kindlasti on kasuks tulnud palju näpunäited lehekülge mugavamaks tegemisel.

Tuleval aastal on plaanis nii mõndagi huvitavat saidile juurde ehitada ja pakkuda kasutajatele edaspidigi mugavat keskkonda oma "ameeriklaste parkimiseks" veebi-avarustes.

Usaraud.ee meeskond soovib uuelt aastalt eelkõige üha suuremat hulka Ameerika rauda Eestimaa pinnale ja et see raud ka kajastamist leiaks usaraud.ee-s!