www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Deluxe 1949


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (6) tagasi

 Chevrolet Deluxe 1949

 Omanik: rutua

Valmistumine Uunikute Talveralliks! 30.11.2009
Kuna sõidetud juba paar aastat Bricklin SV-1ga, siis lellel aastal tekkis mõte viia veel midagi vanemat rajale.Laupäeval so 28. novembril oli otsus, et see Chevy Deluxe tuleb kuurist välja vedada ja elu sisse puhuda.Siin mõningad pildid töökotta vedamisest.
Helged mõtted enne teele asumist. Peenemad mehed poevad ja mahuvad läbi! Tugevamad tõmbavad! Jeh ja käes! Ja otsake treilal! Kogu raud treilal! Miskit huvitavat! Natsa alt kah! Takast kah! Enne teele asumist väikse mõtted veel! Massin töökoja õuel! Jõuallikas! Teiselt poolt kah! Fikseeritud spido seis! Mõnemehe näos särab päike! Mõnimees avaldas arvamust et ATV käigukast on suurem kui siin! Mõni ava kah muidu poleks huvitav!
Ka nii saab paagi puhtaks! 01.12.2009
Täna paaki maha võttes selgus kurb tõde, et see on seest täielikult roostes. Mida teha? Arvake ära?
Nimelt sai paak täidetud vana bensiini ja kahe kilo suurte mutritega. Kõigile avadele pimedad ette ja käepärasemat pöörlemis masinat polnud, kui töökojas veoauto rehvimontaazi pink. Pool päeva pöörlemist ja mitmeid läbipesusid sai tulemus enamvähem normaalne.Sellest järeldus, ärga jätke autot tühja paagiga seisma.See ütlus ei kehti tänapäeva autodele, millel paak juba sula plastmassist.
Paagi pesu!
Eluvaimu sissepuhumine! 02.12.2009
Täna sai siis mootorile eluvaim sisse puhutud, puhastatud kõik küttesüsteemi torustik,bensapump.Ka ülesotsitud kadunud säde ja kontollitud õlipumba töö. Kadunuks jäi ainult õlifilter, aga tuleb välja, et tollel ajal veel sellisele autole sellist asja ei paigaldatudki. Aga mootor töötab nagu õmblusmasin, anna aga riiet ette ja toodang tuleb.
Mootorisse sissevaade! Ivari näol rahulolu mootoritöötamisest!
Talveralliks valmis 18.02.2010
Auto hetke seis praegu.Peale mitut kuud pikka tööd on sisuliselt jäänud ainult pisitööd teha.
Chevrolet Apache on ka peaaegu valmis, jäänud on veel elektri süsteemi korrastamine.
Chevy 1 Chevy 2 Chevy 3 Chevy 4 Chevy 5 Chevy 6 Chevy 7 Martti Chevy 1 Martti Chevy 2 Martti Chevy 3 Martti Chevy 4
Viimased ettevalmistused 19.02.2010
Täna said tehtud viimased ettevalmistused,enne talveralli algust. Kontorollitud sai,et kõik tuled ja viled oleks olemas ja töökorras.
Chevrolet deluxil sai tööle pandud ka kojamehed,mis oli ühtlasi ka viimane asi.Millal need kojamehed viimati töötasid ei tea keegi öelda.
Sai tehtud paar proovi ringi ja paak täis tangitud ning auto asus tartu suunas teele. Lisaks VW klubist toodi meile ka õhupuhasti,mille sobitasime peale Chevy karburaatorile.
Martti auto Chevy Apache paistab ka toimivat nii nagu vaja.
Nimed Martti kastikas VW õhupuhastaja Raul ja Ivar Chevy tanklas Chevy tanklas 1 Chevy tanklas 2 Chevy tanklas 3 Raul roolis Tartu poole teele Tartu poole teele 2 Martti kastikas 1 Martti kastikas 2 Martti kastikas 3 Martti kastikas 4 Sõit mööda Tartu mnt Elvas
Mõningad pildid meenutuseks! 26.01.2012
Kuna auto on edasi liikunud Soomemaale siis leidsin veel mõned pildid üritusest.
1 2