www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Jeep Wrangler 1993


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (2) tagasi

 Jeep Wrangler 1993

 Omanik: spiritualrob

Esimene sõit. 22.01.2016
Täna tõin Wrangler'i eelmise omaniku tööjuurest, Koplist ära. Väga pisike ja naljakas auto on- nagu Muhv'i autoga sõidaks, aga omamoodi lahe ja teistsugune, selline hea UAZ villise meeleolu tekkis :)
Ega see 89kW mootor seal liiga palju jõudu ei tee kuid õnneks on see Jeep manuaalkastiga (5k), kujutan ette, et automaadi otsas oleks see mootor ikka väga uimane. Teise käigu sünkronisaator on vist kulunud, tahab natuke meelitamist vahetusel ja ragiseks hää meelega kui veidi järsemalt käiku vahetaks. Muus osas tundub, et kõik toimib hästi, salong läks soojaks ja puha :)
Lumes ronib see jeep mõnusalt kuigi mingid juustud suve- (või peaaegu suve..)rehvid on all, üllatavalt ei olnud nendega libe, st. sai kohalt ära, maanteekiirusel nendega siiski pikalt sõita ei sooviks.
Jätsin auto praegu Viimsisse, kus järgmisel ndl saab natuke piiluda auto kõhualla ja kapotialla. Ilmselt sokutan mingid talverehvid alla ja läbin TÜV'i ning jääb selliseks reserv-autoks Eesti ning kui ära ei osteta käest ja peaks kunagi tundma motivatsiooni enda suunas tulevat siis võibolla teha kunagi frame off restaureerimine, aga see kõik kunagi kaugemas tulevikus ehk :)
Pisike Jeep vuristab Viimsi poole Pirita teel
Hooldus. 18.02.2016
Sai auto üle vaadatud, vahetatud kardaani ristid ja paar puksi, lisaks mootori õli + filter, ülejäänud vedelikud tundusid puhtad ja normis olevat. Pesu järgselt selgus ka auto värvus :)

Keretööde hinnakalkulli palusin ka teha- arvati, et suurusjärk 1,5K € eest saab hakkama... kuid sellega ei ole mul kiiret.

Sai autoga hilisõhtul Tln'st Loksale sõidetud ja muljed igati OK. Tuled on veidi paremad kui 95'Olds minivan'il, 99'T/A'l või 89'Silveradol olid, lehtvedrudest ja lühikesest kerest tulenevalt hüppab Wrangler nagu konn kuid see on osa sellise auto iseloomust. Tahhomeetri taustvalgustus ei tööta, raadio ka vist mitte (seda 90km/h pealt enam ei kuuleks niikuinii :D )
Väga hea manööverdamisvõimega on see USA UAZ :)

Kui keegi on huvitatud lumesahast (koos vintsiga) siis lume puuduse tõttu võin soodukat teha :D

Jeep ise ka pakkuda.
Loksal omas keskkonnas Jeep Jeep. Jeep.. Jeep... sahk saadaval koos vintsiga! sahk müüa!