www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Ford Mustang Fastback Eleanor 1968


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (12) tagasi

 Ford Mustang Fastback Eleanor 1968

 Omanik: leanor

toimunud väike progress 25.07.2010
Neli kuud siis nüüd möödas, kui auto eeltöösse läks. Selle ajaga on siis kere saanud endale alusvärvi selga ja kuuma päikese käes praadida kuu aega. Tulemuseks laiendite liimimis kohtade ja pahtli välja kuivamine. Lasen veel praadida ja siis uuesti eeltöösse. Loodan ikka septembriks värvimisega ühele poole saada. Sai ka komplekteerimisega tegeldud. Asi siis niikaugel, et kui kliima voolikud ja bensu trass ühendatud saavad, hakkan mootorit käivitama. Mõned pildid ka tehtust.
tagant mootor eest meistrimees tauno tegelemas sumpa otstega ega märka veel koju minna alt alt
Lõpuks siis värvitud 24.02.2011
Sain siis nüüd lõpuks oma stangi värvijate käest kätte ja auto kodus. Läbi raskuste on siis värv peal ja võib tulemusega rahul olla. Teadmata on ainult tuleva kuuma suve päikese mõju. Võibolla läheb jälle kärna nagu kärnkonn aga seda näitab tulevik. Praegu tuleb masin kokku panna ja siis saab viimase laki peale. Loodan ikka selleks kevadeks oma eleanoriga ühele poole saada.Kaks aastat ehitamist on märkamatult täis tiksunud. Saan nüüd aru, et miks õeldakse auto saab valmis kevadel, aga mis aastal pole teada.
kodus garaazis tagant mootor seest katus garaazis garaazis seest seest
lõpuks siis valmis 20.09.2011
Auto ostust möödus täpselt kolm aastat, kui sain Ark- st numbrid ja auto läbis tehnilise ülevaatuse. Nüüd võib öelda, et projekt on valmis. Olen teinud oma esimesed tiirud ja võib tulemusega rahule jääda. Seda tõestab liigne tähelepanu liikluses ja seisma jäävad järgivaatavad jalakäijad. Siinkohal tuleb tänada kõiki neid, kes aitasid selle iluduse valmimisel. Kõigepealt pleki ja keretööde meister Taunole suured kummardused, kuna tema piinliku täpsuse ja nutikuseta poleks projekt kindlasti nii filigraanselt välja kukkunud. Eeltöö ja värvimise eest suured tänud Toomasele (Finecar) kes voolis kere siledaks ja värvis läikivaks iluduseks. Auto südamearstile Erkkile( Engineering) palju tänu ja lõpuks kuldsete kätega salongi ja muusika meister Imrele palju jõudu ja jaksu uute tegusate projektide kallal. Kui keegi midagi ehitab või tuunib, siis julgen soojalt neid kõiki soovitada ja infot jagada kontakti saamisel.
alguses nüüd alguses nüüd alguses nüüd nüüd nüüd nüüd nüüd