www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Autopäevikud > Chevrolet Suburban K1500 1997


  Viimane sissekanne | 3 viimast sissekannet | Kõik sisseakanded (5) tagasi

 Chevrolet Suburban K1500 1997

 Omanik: jass

Esimene kruiis. 01.07.2008
Sai käidud ava kruisil ja siis autol pisut lennata lastud. Ei tea kas kaas kannatajate liigne õllejoomine või krt teab mis aga bensupump hakkas ühtäkki päris valjult häält tegema. Nüüdseks asi nii kaugel et ei julgenud edasi sõita enam ja sai auto seisma pandud kuni uus pump käes ja to paaki topitud.
Jõudis ilus päev kätte kus pump oli pihus sai mindud paak alt ära kisutd mis oli omaette ooper. Kes asja esimest korda teevad neile soovitus et otsige pumba juhtme pistikut kuskilt tagasilla pealt või krt teab mis pesast igastahes ta on olemas. Aega võttis aga leidsin ka enda autol pistiku üles sai paagi maha ja uue pumba sisse.

Sai ka kettaga paagilt rooste ja muu sodi kihi maha lükatud kuna endine omanik hoiatas et üle 100l väga paaki ei tasu panna pidi lekkima kuskilt. Auk üles leitud pisut keemilist peale ja värv uuesti külge. Paak rõõmsalt alla tagasi ja lootes et saab jälle uhkelt ameeriklasega krusida aga kus sa sellega nii kui surve voolikusse sai olid paagi peal nagu murukastmis agregaat igale poole pritsis kütust (aerosool värv jooksis ka ilusti maha) egas midagi paak alt ja vaja uus jupp (ei tea juppi eesti keelset nimetust) tellida õnneks oli to jupp selline mida sai ainult rockautost siis kiiresti tellimus sisse, 3 nädalat ootamist ja tänase kuupäevaga sai kätte. Seega tõotab tulla põnev ndlvahetus värvimise ja monteerimisega.