www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Üritused > Kevadkruiis. 01.mai 2009 - Europark parkla Olümpia Hotelli vastas.


Kasutaja: anryo. Üritus lisatud: 20.03.2009 15:27. Viimati muudetud: 20.03.2009 15:30 tagasi

 Kevadkruiis. 01.mai 2009 - Europark parkla Olümpia Hotelli vastas.

1. mai 2009 - Ameerika autode show ja cruise, Tallinn




Traditsiooniliselt kord aastas, kevadel, toimub Tallinnas peamiselt Ameerika päritolu autode kogunemine, näitus-show ning ühissõitmine ehk kruiis (cruise), millega hobiautod alustavad oma järjekordset suve-hooaega. Üritusele on siiski alati oodatud ja kutsutud ka kõik muud klassikalised ja omapärased sõidukid, olenemata päritolumaast.
Selle aasta show toimub 1. mail 2009. See algab Olümpia Hotelli vastas asuval EUROPARK territooriumil, aadressiga Juhkentali 2, Tallinn. Ürituse planeeritud algus on 10.30-11.00.

Üritusest:
Toimub autode väljapanek. Eeldatavasti koguneb mootorsõidukeid ca 150-200, arvatavasti isegi rohkem (parkla mahutab 250 autot). Näitus toimub koos autode kogunemisega maksimaalselt 5 tundi. Näituse ajal aitavad meeleolu luua erinevad bändid ning esinetakse sõnavõttudega. Kogu programmi juhib päevajuht. Autodega on võimalik tutvuda kogu ürituse vältel. Kuna show on suunatud tervele perele, siis väiksematele lastele mõeldes on kohale toodud batuut. Üritusel saavadki peamiselt kokku pered, kes tegelevad sellise omapärase hobiga ehk autoomanikud ja nende pered ning teiselt poolt inimesed, kes on huvitatud ilusate autode vaatamisest ning sellega kaasnevast showst .
Huvitavamatele hobiautodele on väljapandud auhinnad!
Tehnikaparaad algab umbes 15.00. Seejärel liigub kolonn läbi linna, Pirita poole. Kuna 200 autost koosnevat rivi on peaaegu võimatu koos hoida, siis kasutatakse niinimetatud „avatud kruiisi“ põhimõtet. Idee seisneb selles, et autodest moodustustakse eraldi kolonnid, mis valivad endale ise marsruudid. Kindlaks on määratud vaid kaks kogunemiskohta, kus kell 16.00 ja 17.00 (asukohad täpsustamisel).
Üritus on heategevuslik ning kõikidele tasuta! Juba teist aastat on üks ürituse eesmärke propageerida turvalist liiklemist ning üritusega soovitakse pöörata enam tähelepanu ohutule liiklemisele. Ühtlasi tutvustatakse erinevaid ametlikke autospordi võimalusi. Propageeritakse võistlusi, mis on kooskõlastatud Eesti Autospordi Liiduga ning kus on reeglina täidetud esmased turva- ja ohutusnõuded.

Ürituse esialgne programm:
10.30 - algab autode kogunemine
11:30 - Bänd 1
12.00 - avamine ja tutvustus.
12.20 - Bänd 2
13.00 - ürituse peaesineja: BAD ORANGE
13.45 - sõnavõtud
14.00 - Bänd 4
15.00 - ürituse lõpp
NB! Kava võib muutuda tulenevalt bändide ja esinejate võimalikest soovidest ning ajakavadest.

Afterparty:
Bikers Rock Club & Pub, Ülase 13, Tallinn.
Kohapeal elav muusika, hea söök ja soodne jook! Uksed on meile avatud alates kell 16:00'st.

Lp. hobiautode omanikud / autojuhid!
- Kogunemine algab 10.30 ja kestab kuni 11.30. Parklasse sissepääs on Juhkentali tänavalt (vaata asendiplaani).
- Palun olge aegsasti kohal ja palun järgige ning täitke märgistatud vestides korraldusmeeskonna liikmete juhiseid. Nad suunavad teid parkimiskohale.
- Veel parem, kui saate oma tulemise registreerida: anryo@bhra.ee. See võimaldab korraldajatel eelnevalt kohad ära broneerida. Kahjuks on kohtade arv piiratud, kuid loodetavasti mahuvad kõik territooriumile.
- Palun täitke esmaseid heakorra-eeskirju. Prügi visake palun selleks ettenähtud kohta ning jälgige, et teie auto ümber toimuv jääb heade normide piiridesse.
- BHRA korraldus-team tänab teid juba ette osalemise eest ning soovib teile meeldivat ürituse nautimist!

Lp. pealtvaatajad ja ürituse külastajad!
Kuna EuroPark parkla (Olümpia vastas, Juhkentali 2) on 1. mail 2009 kuni kella 17.00'ni reserveeritud vaid Ameerika päritolu hobiautodele, siis oma sõiduki saate parkida mujale lähedalasuvasse parklasse:
- Reval Hotell Olümpia parkla
- Muud EuroPark parklad lähiümbruses:
- Stockmanni parkimismaja
- Mujal kesklinnas, vastavalt ettenähtud parkimise eeskirjadele ja kohtadele (01. main riigipüha ja parkimine tasuta)

Ürituse koostööpartnerid:
Europark Estonia OÜ
Ameerika Ühendriikide Suursaatkond Eestis
Põhja Politseiprefektuur
Maanteeamet
Tallinna Linnavalitsus
Eesti Autospord Liit
Delfi.ee

Info ja küsimused:
bhra@bhra.ee
Tel. +372 50 250 64

 Pildid - täissuuruses pildi vaatamiseks kliki pildil

1