www.usaraud.ee  >

 Liikmetele:

 Kasutajatunnus:
 Parool:
Registreeru liikmeks!

Üritused > Ameeriklasega orienteeruma 31. mail Tallinnas


Kasutaja: Minister. Üritus lisatud: 28.05.2012 16:07. Viimati muudetud: 28.05.2012 16:07 tagasi

 Ameeriklasega orienteeruma 31. mail Tallinnas

Lugupeetud foorumikasutajad,

Tahaksin Teid kõiki kutsuda ühele vahvale seiklusõidule Tallinnas. Juba 31. mail alustab Tallinnas kolmandat hooaega vanade autode
orienteerumissari - Retro Night Race. Kavas on 2,5 tunnine valikorienteerumine. Ürituse stardi anname Paljassaare poolsaare tipus asuvast parklast kell 20.30

Võistlus kannab nime 100% Retro ja on Retro Night Race sarja 7 võistlus. Sellel võistlusel saavad starti vaid vanad masinad, mis on 25 aastat vanad või vanemad. Erandi teeme endisele NSVL tehnikale, bussidele ja veoautodele. Uuem tehnika jääb sellelt võistluselt kõrvale.

Võistlus toimub "retro kaardi" ja "retro fotode" abil. Võistluse dresscode peab olema ajastu kohane.

Võistlusel on kuni 25 kontrollpunkti ja iga punkti väärtus sõltub sellest, kui mitu võistlejat sealt läbi käib. Kõikide punktide väärtus enne starti on 100. Kui punktist käib läbi 8 võistkonda, siis jagatakse 100/8 ja saadakse punkti väärtuseks 12,5 punkti.

Võistluse peamine eesmärk ei ole kindlasti võita, vaid veeta mõnusalt aega sõprade seltsis ja nautida vanatehnikat õhtuses Tallinnas.

Võistlusele saab oma võistkonna registreerida: http://www.seiklusministeerium.ee lehe kaudu. Võistlusel osalemiseks tuleb tasuda ka pisike osalustasu. Osalustasu saab maksta kohapeal sularahas või ülekandega. Registreerides enne 28. maid on osalustasu 20 eurot(Tasuda võib ka hiljem) Registreerides alates 29.05 ja kohapeal on see summa 30 eurot võistkonna kohta.

Võistlusjuhend: http://seiklusministeerium.ee/file.php?11175

Küsimuste tekkimisel on alati valmis vastama.

Jään ootama aktiivset registreerimist, sest Ameerika tehnika püüab pilke ja sobib ideaalselt sellele üritusele.

Korraldustoimkonna nimel,

Joonas Väärtnõu
mail: Joonas@seiklusministeerium.ee
telefon: 5226895

 Pildid - täissuuruses pildi vaatamiseks kliki pildil

Kleeps autodele Võistluse stardikoht ja kaardi näidis